Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Topiony ser pleśniowy z bagietką to prawdziwa gradka dla wszystkich fanów ciepłych przekąsek. Do tego kieliszek ulubionego wina, winogron i wieczór można zaliczyć do udanych!
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1087
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4887
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 394
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 860
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10919
Dzisiaj w roli głównej kapusta pekińska. Pekinka raczej kojarzy się z surówką...
Odsłon: 2602
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1087
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 4887
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 394
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 860
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 10919
Składniki
Bagietki podpiecz w piekarniku.
Do garnka wlej bulion. Dodaj słodką śmietankę, składniki zagotuj.
Serki topione dodaj do bulionu. Składniki mieszaj do rozpuszczenia. Ser pleśniowy pokrój w kostkę i dodaj do sosu. Składniki gotuj do momentu uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji.
Topiony ser pleśniowy podawaj na ciepło z chrupiącą bagietką. Smacznego!