Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Topiony ser pleśniowy z bagietką to prawdziwa gradka dla wszystkich fanów ciepłych przekąsek. Do tego kieliszek ulubionego wina, winogron i wieczór można zaliczyć do udanych!
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38005
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9234
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38005
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9234
Składniki
Bagietki podpiecz w piekarniku.
Do garnka wlej bulion. Dodaj słodką śmietankę, składniki zagotuj.
Serki topione dodaj do bulionu. Składniki mieszaj do rozpuszczenia. Ser pleśniowy pokrój w kostkę i dodaj do sosu. Składniki gotuj do momentu uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji.
Topiony ser pleśniowy podawaj na ciepło z chrupiącą bagietką. Smacznego!