Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Topiony ser pleśniowy z bagietką to prawdziwa gradka dla wszystkich fanów ciepłych przekąsek. Do tego kieliszek ulubionego wina, winogron i wieczór można zaliczyć do udanych!
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11646
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 85
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8130
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1126
Ciasto Trójmiasto jest niezwykle pracochłonne, ale warte każdej poświęconej m...
Odsłon: 11646
Cud witaminowy w postaci koktajlu "zero cukru"
Odsłon: 85
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 8130
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 155147
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1126
Składniki
Bagietki podpiecz w piekarniku.
Do garnka wlej bulion. Dodaj słodką śmietankę, składniki zagotuj.
Serki topione dodaj do bulionu. Składniki mieszaj do rozpuszczenia. Ser pleśniowy pokrój w kostkę i dodaj do sosu. Składniki gotuj do momentu uzyskania gładkiej, jednolitej konsystencji.
Topiony ser pleśniowy podawaj na ciepło z chrupiącą bagietką. Smacznego!