Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 494 kcal Węglowodany: 62 g Tłuszcz: 21 g Białko: 12 g
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 207
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Przepis dnia
Rozpływająca się w ustach ryba z wyrazistym dodatkiem pesto z czosnkiem.
Odsłon: 207
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 87
Składniki
1. Ogórka pokrój w słupki, rzodkiewkę na ćwiartki a cebulę w piórka. Sałatę umyj i osusz. 2. Placek tortilli posmaruj serkiem a następnie pesto. Bliżej brzegu placka ułóż warzywa. 3. Całość posyp pieprzem i zwiń placek.