Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka przekąska idealna na imprezę lub spotkanie ze znajomymi
Deska do krojenia, nóż, talerz
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8700
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1278
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10319
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8700
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1278
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10319
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4684
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 759
Składniki
Wyciągnij placek Tortilli z opakowania. Posmaruj go po całości serkiem śmietankowym z łososiem. Obierz świeżego ogórka ze skórki po czym pokrój go w cienkie plastry. Po jednej stronie zaczynając od krawędzi ułóż w rzędzie: łososia, ogórka, rukolę po czym od strony łososia zacznij zwijanie placka. Gdy placek jest juz zwinięty w rulon. Ułóż zwinięty rulon na desce do krojenia po czym zacznij kronienie w plastry. Proponuje nie chudsze niz 3 cm. Z jednego placka pszennego Torttili wchodzi 8 przekąsek o grubości 3 cm. Tak pokrojone przekąski ułóż na talerzu i GOTOWE Smacznego !