Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, szybka przekąska idealna na imprezę lub spotkanie ze znajomymi
Deska do krojenia, nóż, talerz
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 68
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1127
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 182
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 993
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 68
Ta sałatka jest bardzo dobrą propozycją dla osób, które są na diecie oraz cho...
Odsłon: 1127
Taki obiad często robiła babcia. Uwielbiam to połączenie domowego makaronu, k...
Odsłon: 182
Składniki
Wyciągnij placek Tortilli z opakowania. Posmaruj go po całości serkiem śmietankowym z łososiem. Obierz świeżego ogórka ze skórki po czym pokrój go w cienkie plastry. Po jednej stronie zaczynając od krawędzi ułóż w rzędzie: łososia, ogórka, rukolę po czym od strony łososia zacznij zwijanie placka. Gdy placek jest juz zwinięty w rulon. Ułóż zwinięty rulon na desce do krojenia po czym zacznij kronienie w plastry. Proponuje nie chudsze niz 3 cm. Z jednego placka pszennego Torttili wchodzi 8 przekąsek o grubości 3 cm. Tak pokrojone przekąski ułóż na talerzu i GOTOWE Smacznego !