Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i bardzo pyszna przekąska na każdą okazję.
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21339
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 50
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 14
Pyszna surówka z białej kapusty, ogórków kiszonych i gruntowych, czerwonej ce...
Odsłon: 21339
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 50
Bób jest u nas bardzo lubiany, więc kiedy nadchodzi pora korzystamy z niego,...
Odsłon: 14
Składniki
Awokado blendujemy z majonezem, doprawiając solą i pieprzem.
Następnie dodajemy drobno posiekane jajka oraz zielony groszek. Mieszamy, ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem.
Tak przygotowaną pastą smarujemy placki tortilli. Placki ciasno zwijamy, owijamy folią spożywczą i odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Przed podaniem tortillę kroimy na około 3 centymetrowe paski i układamy na płaskim talerzu. Smacznego!!!
;-)
;-)