Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i bardzo pyszna przekąska na każdą okazję.
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2268
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 162
Moje dzisiejsze danie to łazanki trochę inaczej przygotowane bo z makaronem ś...
Odsłon: 27
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2268
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 162
Składniki
Awokado blendujemy z majonezem, doprawiając solą i pieprzem.
Następnie dodajemy drobno posiekane jajka oraz zielony groszek. Mieszamy, ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem.
Tak przygotowaną pastą smarujemy placki tortilli. Placki ciasno zwijamy, owijamy folią spożywczą i odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Przed podaniem tortillę kroimy na około 3 centymetrowe paski i układamy na płaskim talerzu. Smacznego!!!
;-)
;-)