Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta, szybka i bardzo pyszna przekąska na każdą okazję.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 296
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 147
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 296
Smażone udka i pierś z kaczki podane z podpieczonymi, młodymi ziemniakami i u...
Odsłon: 147
Składniki
Awokado blendujemy z majonezem, doprawiając solą i pieprzem.
Następnie dodajemy drobno posiekane jajka oraz zielony groszek. Mieszamy, ewentualnie doprawiamy solą i pieprzem.
Tak przygotowaną pastą smarujemy placki tortilli. Placki ciasno zwijamy, owijamy folią spożywczą i odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Przed podaniem tortillę kroimy na około 3 centymetrowe paski i układamy na płaskim talerzu. Smacznego!!!
;-)
;-)