Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakuje wybornie.
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Przepyszny i lekki torcik truskawkowo-czekoladowy to genialny pomysł na sezon...
Odsłon: 817
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 376
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 3471
Domowa dalgona coffe, idealna na upały. Czyli mleko, lód i kawowa pianka na w...
Odsłon: 119
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 202
Składniki
Wykonanie: Sałatę oczyścić, opłukać, osuszyć i porwać na kawałki, dodać pokrojonego na małe kawałki pomidora, selera pokrojonego w plasterki. Czosnek obrać, zmiażdżyć, dodać sól i pieprz do smaku, oliwę, sok z limonki i wymieszać tak aby powstał sos. Połową powstałego sosu polać sałatę i wymieszać. Tortillę posmarować ketchupem, ułożyć na niej dwa plastry sera i szynki, zwinąć w rulon, zawinąć w folię aluminiowa. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 160 stopni i piec 10 minut. Wyjąć, ostudzić, pokroić w krążki, ułożyć na sałacie i polać resztą sosu.