Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Energia: 492 kcal Węglowodany: 32 g Tłuszcz: 26 g Białko: 29 g
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1066
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 223
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 1066
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 515
Składniki
1. Jajko wybij na głęboki talerz, dolej mleko. Całość dokładnie wymieszaj widelcem do uzyskania jednolitej masy. 2. Na jedną kromkę nałóż ser i szynkę tak by nie wystawały poza jej brzegi. Przykryj drugą i dociśnij. Tost zamocz z obu stron w masie jajecznej. Na patelni rozgrzej masło. Smaż na nim tosty, z obu stron na złot kolor. 3. Warzywa wymyj i pozbaw części niejadalnych. Ogórka i paprykę pokrój na mniejsze kawałki. Warzywa wymieszaj w misce. Dopraw ulubionymi ziołami oraz pieprzem. 4. Tosty wyłóż na talerz. Podawaj z sałatką.