Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam gorąco, jest rewelacyjny, smakuje każdemu, a poza tym jest zdrowszy od wytopionego ze słoniny.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1571
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231990
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1571
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231990
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5065
Składniki
Tofu pokroić w małą kostkę i podsmażyć na oleju. Dodać posiekana cebulę i starte jabłko. Wszystko skropić sosem sojowym i znów podsmażyć. Dodać pokruszoną Plantę i wymieszać. dosypać majeranek. ciągle mieszając, doprawić solą i pieprzem. Zlać do naczynia z kamionki i odstawić do zastygnięcia.