Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewki wprowadzają na stole świeżość i powiew wiosny
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 95
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9146
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4800
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 32
Dziś do pracy.
Odsłon: 635
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 95
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9146
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4800
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 32
Dziś do pracy.
Odsłon: 635
Składniki
1. Ciasto francuskie pokroić w paski szer.2cm (od węższej strony),podwijać pod spód tworząc ruloniki i owijać natłuszczone foremki do piecz. rurek .Nawijać ruloniki obok siebie ,łączeniem do dołu .Posmarować roztrzepanym jajkiem z barwnikiem pomarańczowym.Piec ok.20min.w temp.180st.C.do zrumienienia.Po upieczeniu zdjąć z foremek i nadziewać masą jajeczną w szprycy i ozdobić rukolą (nać).
Masa jajeczna-wszystkie składniki zmiksować na gładko.