Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Marchewki wprowadzają na stole świeżość i powiew wiosny
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1309
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1452
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1157
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1309
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 919
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1452
Składniki
1. Ciasto francuskie pokroić w paski szer.2cm (od węższej strony),podwijać pod spód tworząc ruloniki i owijać natłuszczone foremki do piecz. rurek .Nawijać ruloniki obok siebie ,łączeniem do dołu .Posmarować roztrzepanym jajkiem z barwnikiem pomarańczowym.Piec ok.20min.w temp.180st.C.do zrumienienia.Po upieczeniu zdjąć z foremek i nadziewać masą jajeczną w szprycy i ozdobić rukolą (nać).
Masa jajeczna-wszystkie składniki zmiksować na gładko.