Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne danie na domową prywatkę. Znakomita przystawka i zakąska.
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 124
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 124
Składniki
Kuskus zalać 1 szklanką osolonego wrzątku i odstawić do napęcznienia i ostygnięcia. Cebulę i natkę posiekać. 1 nektarynkę zostawić do dekoracji, resztę pokroić w kostkę.
Przestudzony kuskus wymieszać z cebulą, natką i nektarynką, doprawić solą i pieprzem, skropić olejem.
Na plasterkach wołowiny układać farsz i zwijać. Roladki układać na talerzu, dekorować cząstkami nektarynek i sałatą.