Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Expresowa przekąska a sprawia tyle przyjemności podczas jedzenia. 20 minut i mamy pyszne zakręcone paluchy z boczkiem.
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 216
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1236
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13359
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 216
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1187
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1236
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13359
Składniki
Ciasto francuskie kroimy w paski o szerokości troszkę większej niż plasterki bekonu. Na każdy pasek układamy bekon.
Zakręcamy każdy pasek w spirale i smarujemy jajkiem. Wkładamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 190 stopni na 15 minut. Podajemy z keczupem bądź dowolnym ulubionym dipem.