Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Expresowa przekąska a sprawia tyle przyjemności podczas jedzenia. 20 minut i mamy pyszne zakręcone paluchy z boczkiem.
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 185
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2114
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4449
Bardzo lubię takie dania, ponieważ są szybkie, smaczne i proste. Polecam zwła...
Odsłon: 185
Japońskie ciasto wiśniowe Tradycyjny sernik japoński znany jest ze swojej og...
Odsłon: 2114
Przepis dnia
Włoska zupa fasolowa.
Odsłon: 4449
Składniki
Ciasto francuskie kroimy w paski o szerokości troszkę większej niż plasterki bekonu. Na każdy pasek układamy bekon.
Zakręcamy każdy pasek w spirale i smarujemy jajkiem. Wkładamy do piekarnika rozgrzanego do temperatury 190 stopni na 15 minut. Podajemy z keczupem bądź dowolnym ulubionym dipem.