Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 10-07-2010
Smaczne danie, które może być pomysłem na ciepłą kolację bądź obiad wegetariański.
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 324
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 115
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 324
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 115
Składniki
Pieczarki smażymy wraz z naszą pokrojoną w kosteczkę cebulą, po odparowaniu wody z pieczarek dodajemy paprykę również pokrojoną w kostkę i przesmażamy całość.
Na sam koniec smażenia dodajemy odsączoną kukurydzę, śmietanę oraz przyprawy : sól, pieprz ziołowy, pieprz czarny oraz italian seasoning ( zioła prowansalskie w Polsce). Całość mieszamy.
Nakładamy farsz na nasze wrapy wzdłuż i posypujemy startym serem ( ja użyłam białego cheddara). Zamykamy boki naszego wrapa i pieczemy aż do roztopienia sera w temp 180 C. Życzę smaczengo.