Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka zapiekanka , robię ją kiedy pozostają pieczywo tz. wczorajsze i " robię przegląd lodówki " :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7669
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2832
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7669
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2832
Składniki
Pieczywo posmaruj cienko masłem , połóż po 2 plasterki szynki oraz po plasterku sera żółtego . Można użyć każde białe pieczywo : bułki , gryzki itp.
Włącz piekarnik na 180 st.C , zapiekaj na wyłożonej papierem pieczeniowym brytfance około 10 min (ser musi się rozpuścić i lekko zarumienić)
Do zapiekanek użyłam sos czosnkowy - taki miałam w lodówce ale można zastąpić każdym innym lub posypać czerwoną papryką .