Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bagietki przekrajamy na pół i wydrazamy palcami. Pieczarki bardzo drobno kroimy a ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Serek wiejski odsączamy z nadmiaru plynu. Szynkę również drobno kroimy. Na patelnię wlewamy olej i maslo wrzucamy pieczarki dodajemy pieprz i sól smażąc aż pieczarki odparuja wodę od czasu do czasu mieszajac. Następnie pieczarki dajemy do miski, dodajemy wydrążony miaz z bulek,serek wiejski,posiekany szczypiorek,ser zolty z czego trzy łyżki odkładamy żeby posypać zapiekanki i dajemy majonez i przeciśnięty czosnek następnie dokładnie mieszamy. Tak przygotowanym farszem wypełniamy bagietki posypujemy serem żółtym i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 góra dół bez termobiegu. Pieczemy 12 minut. Zapiekanki polać ketchupem i posypać świeżo posiekanym szczypiorkiem. Smacznego
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 139
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 139
Składniki
Bagietki przekrajamy na pół i wydrazamy palcami. Pieczarki bardzo drobno kroimy a ser żółty ścieramy na tarce o dużych oczkach. Serek wiejski odsączamy z nadmiaru plynu. Szynkę również drobno kroimy. Na patelnię wlewamy olej i maslo wrzucamy pieczarki dodajemy pieprz i sól smażąc aż pieczarki odparuja wodę od czasu do czasu mieszajac. Następnie pieczarki dajemy do miski, dodajemy wydrążony miaz z bulek,serek wiejski,posiekany szczypiorek,ser zolty z czego trzy łyżki odkładamy żeby posypać zapiekanki i dajemy majonez i przeciśnięty czosnek następnie dokładnie mieszamy. Tak przygotowanym farszem wypełniamy bagietki posypujemy serem żółtym i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 200 góra dół bez termobiegu. Pieczemy 12 minut. Zapiekanki polać ketchupem i posypać świeżo posiekanym szczypiorkiem. Smacznego