Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czerstwy chleb pokroić w kratkę tak żeby spód nie był przecięty. oliwę z oliwek wymieszać z czosnkiem, oregano, szczypta soli, następnie polać pokrojony chlebek. ser (kto jaki lubi) pokroić w kosteczki i wepchnąć miedzy przecięte szparki chlebka. posypać lekko papryka czerwoną wedzoną. piec aż ser się roztopi 180° około 15min
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1341
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1798
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 268
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 593
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1341
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1798
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 268
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 593
Składniki
Tak powinien chlebek wyglądać przed upieczeniem