Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
czerstwy chleb pokroić w kratkę tak żeby spód nie był przecięty. oliwę z oliwek wymieszać z czosnkiem, oregano, szczypta soli, następnie polać pokrojony chlebek. ser (kto jaki lubi) pokroić w kosteczki i wepchnąć miedzy przecięte szparki chlebka. posypać lekko papryka czerwoną wedzoną. piec aż ser się roztopi 180° około 15min
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 790
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5590
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9441
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 210
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 790
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5590
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9441
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 210
Składniki
Tak powinien chlebek wyglądać przed upieczeniem