Przekąski Przepis na:
3-4 os. | 60 min | łatwe | tanie |
Ziemniaki ugotowałem w mundurkach. Czosnek i natkę drobno posiekałem. Ostudzone ziemniaki obrałem, pokroiłem w plastry.
Naczynie żaroodporne wysmarowałem łyżką oliwy. Warstwowo ułożyłem składniki : ziemniaki, pieprz, natka z czosnkiem, filety anchois, kapary, pomidory odcedzone pokrojone w paski. Wszystko polałem resztą oliwy, posypałem tartą bułką.
Zapiekałem 20 minut w temperaturze 180 stopni C.
Na skróty
Komentarze do przepisu (10)

bellamozzarella 04 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
wspaniałe :-) i muszą bosko smakować <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

gochna55 02 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
I znów Twój przepisik do plagiatorka. Mmmm ...musi być to PYCHA. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Futka 01 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
Wspaniałości :) Pyszne ziemniaczki <3 Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Bellapi 01 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
pysznie :) Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz

Konto usunięte 01 czerwca 2017Zgłoś do usunięcia
Zapisane. :D. Odpowiedzi: 1 ▼1 Kto głosował? | Odpowiedz