Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie ziemniaczki smażone na oleju.
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2455
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 125
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 221
Mleczna kanapka to połączenie ciemnych herbatników o kawowym smaku z delikatn...
Odsłon: 2455
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 125
Wspaniałe, delikatne mini serniczki z borówkami amerykańskimi i bezą. Są łat...
Odsłon: 221
Składniki
Ziemniaki dokładnie myjemy i oczyszczamy z wszelkich brudów,staramy się nie uszkodzić skórki. Kroimy na małe kostki.
Kostki wkładamy do rozgrzanego oleju, smażymy do uzyskania złocistego koloru.
Gdy ziemniaczki mają już złocisty kolor, wyciągamy je i kładziemy na papierowym ręczniku, by pozbyć się nadmiaru oleju. Przerzucamy do miseczek i posypujemy przyprawą do ziemniaków i solą.