Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na ostatki.
Przygotowanie:
Ziemniaki ze skórką dobrze wyszorować, ugotować je w mundurkach w posolonej wodzie, po czym przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Ser rozgnieść widelcem, dodać wydrążone ziemniaki, pokrojoną w drobną kostkę cebulę, zmiażdżony czosnek i posiekaną zieleninę i dokładnie wymieszać. Następnie połówki ziemniaków napełnić przygotowanym farszem, przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego obficie masłem, pokropić od góry przyprawą maggi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiekać do zrumienienia (jest to około 15-20 minut).
Apetyczna zapiekanka z kalafiora. Dodatek sera feta nadaje daniu wyrazisty smak.
Odsłon: 358
Lekka i pyszna o niezapomnianym smaku.
Odsłon: 67
Prosty chleb do zrobienia przez każdego ale smak jest bardzo wysublimowany.
Odsłon: 25
Pyszna i orzeźwiająca sałatka owocowa z orzechami i płatkami migdałów .Ideal...
Odsłon: 47
Bardzo smaczne, marynowane w zalewie octowej, plasterki z ogórków, smakują ja...
Odsłon: 6415
Sałatka Waldorf czyli klasyka kuchni amerykańskiej. Nazwa pochodzi od hotelu...
Odsłon: 489
Lekka i pyszna o niezapomnianym smaku.
Odsłon: 67
Prosty chleb do zrobienia przez każdego ale smak jest bardzo wysublimowany.
Odsłon: 25
Pyszna i orzeźwiająca sałatka owocowa z orzechami i płatkami migdałów .Ideal...
Odsłon: 47
Bardzo smaczne, marynowane w zalewie octowej, plasterki z ogórków, smakują ja...
Odsłon: 6415
Sałatka Waldorf czyli klasyka kuchni amerykańskiej. Nazwa pochodzi od hotelu...
Odsłon: 489
Składniki
Przygotowanie: Ziemniaki ze skórką dobrze wyszorować, ugotować je w mundurkach w posolonej wodzie, po czym przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Ser rozgnieść widelcem, dodać wydrążone ziemniaki, pokrojoną w drobną kostkę cebulę, zmiażdżony czosnek i posiekaną zieleninę i dokładnie wymieszać. Następnie połówki ziemniaków napełnić przygotowanym farszem, przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego obficie masłem, pokropić od góry przyprawą maggi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiekać do zrumienienia (jest to około 15-20 minut).
Przepisy Przekąski
Przekąski
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków
Przekąski
Paszteciki z farszem z kiełbasy
Przekąski
smażone krewetki
Przekąski
Sałatka z gruszek i papryki
Placki ziemniaczane z młodych ziemniaków
Lubicie placki ziemniaczane ? mam dla was dziś niespotykane nigdzie ponieważ...
Odsłon: 81
Paszteciki z farszem z kiełbasy
Wbrew pozorom połączenie kiełbasy i żurawiny daje doskonałe efekty. Przygotuj...
Odsłon: 125