Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniała przekąska na ostatki.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1826
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1589
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1547
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2056
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1826
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1589
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1547
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2056
Składniki
Przygotowanie: Ziemniaki ze skórką dobrze wyszorować, ugotować je w mundurkach w posolonej wodzie, po czym przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Ser rozgnieść widelcem, dodać wydrążone ziemniaki, pokrojoną w drobną kostkę cebulę, zmiażdżony czosnek i posiekaną zieleninę i dokładnie wymieszać. Następnie połówki ziemniaków napełnić przygotowanym farszem, przełożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego obficie masłem, pokropić od góry przyprawą maggi. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i zapiekać do zrumienienia (jest to około 15-20 minut).