Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
coś innego, coś pysznego
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13205
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1140
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1166
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13205
Składniki
żołądki oczyścić i dobrze wypłukać
gotować do miękkości
gdy żołądki będą miękkie doprawić je solą, pieprzem i magi oraz dodać koperek
gotować wszystko 10 minut
mąkę rozrobić ze śmietanka i dodać do gotujacych się żołądków
gotować jeszcze 5 minutek
Podawać z ziemniakami, kaszą lub pieczywem
SMACZNEGO:)