Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna :)
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Takie mięso jest soczyste i bardzo smaczne. Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 2523
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1899
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1652
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1588
Składniki
Nieobrane cebulki osmalić nad ogniem lub na patelni - aż sczernieją, obrać je i pokroić na ósemki. Mleko wymieszać z bulionem, wrzucić dynię pokrojoną w kostkę, cebulki, posiekaną kolendrę. Posolić do smaku. Gotować aż dynia zmięknie - ok. 10-15 minut. Dodać sos rybny i szczypior.