Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo aromatyczna :)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7636
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2768
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7636
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2768
Składniki
Nieobrane cebulki osmalić nad ogniem lub na patelni - aż sczernieją, obrać je i pokroić na ósemki. Mleko wymieszać z bulionem, wrzucić dynię pokrojoną w kostkę, cebulki, posiekaną kolendrę. Posolić do smaku. Gotować aż dynia zmięknie - ok. 10-15 minut. Dodać sos rybny i szczypior.