Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna konfitura do gofrów.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4972
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1197
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10009
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1476
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11437
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4972
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1197
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10009
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1476
Składniki
Wykonanie: Marchewkę obrać, pokroić w cienkie paski, włożyć do garnka z małą ilością wody i ugotować do miękkości. Następnie marchewkę wyjąć, a do wywaru wsypać cukier i po jego rozpuszczeniu dodać marchewkę. Smażyć do zgęstnienia konfitury po czym dodać sok z cytryn. Po chwili przełożyć do wyparzonych słoików, szczelnie zakręcić i obrócić do góry dnem. Jeżeli jest taka potrzeba to konfiturę możemy zagęścić żelfixem.