Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paprykę wg. tego przepisu robię od kilku lat, doskonała do sałatek, pizzy i do kanapek...
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4813
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 933
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9179
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1356
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10750
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4813
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 933
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9179
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1356
Składniki
Paprykę umyć i pokroić na mniejsze kawałki. Następnie sparzyć w przegotowanej wodzie i układać w słoikach wcześniej należy do każdego dodać gorczycę, liść laurowy i ziele ang. 2 kulki.
Przygotować zalewę, dokładnie wymieszać aby cukier i sól się rozpuściły. Zalać paprykę i do każdego słoiczka dodać po 1 łyżce oleju. Na wierzch dodać liść laurowy i ziele ang. Pasteryzować 10min. od momentu zagotowania.