Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Trudno mi sobie wyobrazić zimę bez dodatku pigwy w gorącej herbacie. Sprawdza się też świetnie jako nalewka oraz dodatek do pieczonych serników.
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 257
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 528
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 978
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 264
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 257
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 528
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 978
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 264
Składniki
Owoce umyć, przekroić na pół, usunąć gniazda nasienne i końcówki. Nie obierać. Każda połówkę owocu pokroić w cieniutkie plasterki i ciasno układać w słoikach . Wodę zagotować z cukrem, dodać sok z cytryny i gorącym zalewać owoce w słoikach. Pasteryzować 15 minut.