Przetwory Przepis na:
Przepisów i artykułów: 18 Ocena: 36
Dodano: 21.07.2011
Odsłon: 10610
> 6 os. | > 60 min | średnie | przystępne |
Surowa papryke i cebule ,zemlec dodac sol,ocet, cukier i wode, gotowac 10 minut. Buraki zetrzec na grubej tarce,polaczyc z zalewa, wymieszac, nakladac do sloiczkow, pasteryzowac 20-25 min.
Na skróty
Komentarze do przepisu (4)

nana 02 września 2011Zgłoś do usunięcia
co to znaczy deleted ?0 Kto głosował? | Odpowiedz

Mamuska666 02 września 2011Zgłoś do usunięcia
deleted0 Kto głosował? | Odpowiedz

nana 23 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
Przepraszam.....oczywiscie buraki nalezy ugotowac,obrac i dopiero zetrzec.0 Kto głosował? | Odpowiedz

Wichurka51 23 lipca 2011Zgłoś do usunięcia
czy buraczki zcieramy surowe ?0 Kto głosował? | Odpowiedz