Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 465
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 183
Jeszcze nigdy tak ryżu nie gotowałam. Ta propozycja jest dla tych, którzy chc...
Odsłon: 465
Toskańska zupa pomidorowa.
Odsłon: 183
Składniki
Buraczki wyszoruj i gotuj przez godznę. Odcedź, obierz. Poukładaj w słoikach wraz z czosnkiem. Do każdego słoika dodaaj po parę ząbków czosnku. Zagotuj 2 szklanki wody z cukrem, octem i solą. Zalej buraczki i natychmiast szczelnie je zamknij. Wstaw do rondla z ciepłą wodą i pasteeryzuj przez 10-15 minut. Wyjmi słoiki i odwróć do góry dnem. Gotowe! Smacznego :)