Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7984
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 103
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2160
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 670
Dzisiaj polecam bardzo proste szybkie kluski śląskie. Kluski śląskie robię dw...
Odsłon: 7984
Dzisiaj placki ziemniaczane w trochę innej odsłonie bo z dodaniem marchewki....
Odsłon: 268
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 103
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 2160
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 670
Składniki
Buraczki wyszoruj i gotuj przez godznę. Odcedź, obierz. Poukładaj w słoikach wraz z czosnkiem. Do każdego słoika dodaaj po parę ząbków czosnku. Zagotuj 2 szklanki wody z cukrem, octem i solą. Zalej buraczki i natychmiast szczelnie je zamknij. Wstaw do rondla z ciepłą wodą i pasteeryzuj przez 10-15 minut. Wyjmi słoiki i odwróć do góry dnem. Gotowe! Smacznego :)