Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113047
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 424
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 766
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 574
Składniki
Buraczki wyszoruj i gotuj przez godznę. Odcedź, obierz. Poukładaj w słoikach wraz z czosnkiem. Do każdego słoika dodaaj po parę ząbków czosnku. Zagotuj 2 szklanki wody z cukrem, octem i solą. Zalej buraczki i natychmiast szczelnie je zamknij. Wstaw do rondla z ciepłą wodą i pasteeryzuj przez 10-15 minut. Wyjmi słoiki i odwróć do góry dnem. Gotowe! Smacznego :)