Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 976
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 200
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 976
To danie jest idealną mieszanką smaków. Delikatny kurczak łączy się ze słodyc...
Odsłon: 265
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 200
Składniki
Buraczki wyszoruj i gotuj przez godznę. Odcedź, obierz. Poukładaj w słoikach wraz z czosnkiem. Do każdego słoika dodaaj po parę ząbków czosnku. Zagotuj 2 szklanki wody z cukrem, octem i solą. Zalej buraczki i natychmiast szczelnie je zamknij. Wstaw do rondla z ciepłą wodą i pasteeryzuj przez 10-15 minut. Wyjmi słoiki i odwróć do góry dnem. Gotowe! Smacznego :)