Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwie łyżki tego chutney'a dodane do sosu pieczeniowego nadają mu niepowtarzalnego smaku.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1012
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 916
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12744
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1012
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 916
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12744
Składniki
Posiekane szalotki szklimy na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju.Dodajemy owoce,rodzynki,czosnek i przyprawy.Dusimy do miękkości na małym ogniu,często mieszając.Dodajemy cukier i ocet.Gotujemy do zgęstnienia.Pasteryzujemy w małych słoiczkach przez 15 minut.