Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwie łyżki tego chutney'a dodane do sosu pieczeniowego nadają mu niepowtarzalnego smaku.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25769
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2813
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1338
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 25769
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2813
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1338
Składniki
Posiekane szalotki szklimy na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju.Dodajemy owoce,rodzynki,czosnek i przyprawy.Dusimy do miękkości na małym ogniu,często mieszając.Dodajemy cukier i ocet.Gotujemy do zgęstnienia.Pasteryzujemy w małych słoiczkach przez 15 minut.