Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwie łyżki tego chutney'a dodane do sosu pieczeniowego nadają mu niepowtarzalnego smaku.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15243
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34866
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 15243
Składniki
Posiekane szalotki szklimy na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju.Dodajemy owoce,rodzynki,czosnek i przyprawy.Dusimy do miękkości na małym ogniu,często mieszając.Dodajemy cukier i ocet.Gotujemy do zgęstnienia.Pasteryzujemy w małych słoiczkach przez 15 minut.