Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwie łyżki tego chutney'a dodane do sosu pieczeniowego nadają mu niepowtarzalnego smaku.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1705
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1499
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1479
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1725
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1705
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1499
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1479
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1725
Składniki
Posiekane szalotki szklimy na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju.Dodajemy owoce,rodzynki,czosnek i przyprawy.Dusimy do miękkości na małym ogniu,często mieszając.Dodajemy cukier i ocet.Gotujemy do zgęstnienia.Pasteryzujemy w małych słoiczkach przez 15 minut.