Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dwie łyżki tego chutney'a dodane do sosu pieczeniowego nadają mu niepowtarzalnego smaku.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117609
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8160
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3053
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1844
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1416
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117609
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8160
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3053
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1844
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1416
Składniki
Posiekane szalotki szklimy na niewielkiej ilości rozgrzanego oleju.Dodajemy owoce,rodzynki,czosnek i przyprawy.Dusimy do miękkości na małym ogniu,często mieszając.Dodajemy cukier i ocet.Gotujemy do zgęstnienia.Pasteryzujemy w małych słoiczkach przez 15 minut.