Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna na wszelkie okazje ;)
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1761
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1391
Jak się okazuje, przygotowanie pysznych pączków nie musi być ani drogie, anie...
Odsłon: 1761
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2262
My Polacy lubimy zapiekanki na bułce paryskiej. Dzisiejsza moja propozycja na...
Odsłon: 62
Coś dla miłośników łososia i coś dla tych, którzy nawet za nim nie przepadają...
Odsłon: 140
Smaczne, proste i szybkie ciasto, z którym poradzi sobie każda początkująca g...
Odsłon: 1391
Składniki
4kg czerwonej papryki .Zalewa: 5 szkl wody,1/2 szkl octu 10%, 3/4 szkl cukru, 1/2 szkl oleju, 1 1/2 lyzeczki soli, 10 kulek ziela angielskiego, 10 ziaren pieprzu, 5 lisci laurowych, 1 1/2 lyzeczki gorczycy
Wszystkie skladniki zalewy gotujemy ok 5 minut od chwili zagotowania.. sloiki zalac goraca zalewa i pasteryzowac 15-20 min