Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
super do naleśników i innych dań
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1783
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1783
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 56
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1596
Składniki
truskawki płuczemy odrywamy szypułki odstawiamy na sicie na15 min. kroimy na połówki lub ćwiartki posypujemy żelfikxem mieszamy gotujemy 2 minuty dodajemy sok z cytryny ciągle mieszając. następnie dosypujemy cukier i gotujemy na małym ogniu 5 minut ciągle mieszamy. wkładamy do suchych słoiczków zakręcamy stawiamy na 5min.zakrętką do dołu.