Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tym razem proponujemy przesmaczny dodatek, który można wykorzystać do deserów i dań głównych.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5031
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 14247
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3294
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1127
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5031
ciasto z owocami na przekąske lub deser owoce takie jak jabłka morele lub śli...
Odsłon: 14247
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3294
Ciasteczka owsiane w sam raz na drugie śniadanie lub przekąske w pracy lub w...
Odsłon: 1127
Składniki
Truskawki myjemy, usuwamy szypułki, kroimy na pół, zasypujemy ksylitolem. Odstawiamy na pół godziny. O truskawek wlewamy wodę, zagotowujemy. Mąkę mieszamy z zimną wodą(100 ml), dodajemy do całości razem z posiekaną miętą. Ponownie zagotowujemy. Płomień wyłączamy, wsypujemy nasiona, dokładnie mieszamy. Gorące przekładamy do słoiczków, zakręcamy i ustawiamy nakrętką do spodu, do wystudzenia.