Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie wyszło idealnie <3 Świeże zioła na balkonie, więc zaczynamy szaleć ;)
        
        
        
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231709
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4936
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36244
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1398
            wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231709
            Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4936
            To najlepsze rogaliki, które możesz zrobić w domu. Ciasto jest puszyste i zac...
Odsłon: 36244
            Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1398
        
        
                Składniki
Czereśnie myjemy, drylujemy, przekładamy do rondelka, zalewamy zimną wodą. Listki tymianku dodajemy do czereśni razem z łyżką ksylitolu. Całość zagotowujemy, płomień zmniejszamy, wlewamy mąkę rozrobioną w zimnej wodzie. Podgrzewamy do momentu (cały czas mieszamy), do momentu, kiedy mąka stanie się przezroczysta. Przekładamy do słoików. Zakręcamy i odstawiamy do wystudzenia, nakrętkami do spodu.