Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie wyszło idealnie <3 Świeże zioła na balkonie, więc zaczynamy szaleć ;)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Czereśnie myjemy, drylujemy, przekładamy do rondelka, zalewamy zimną wodą. Listki tymianku dodajemy do czereśni razem z łyżką ksylitolu. Całość zagotowujemy, płomień zmniejszamy, wlewamy mąkę rozrobioną w zimnej wodzie. Podgrzewamy do momentu (cały czas mieszamy), do momentu, kiedy mąka stanie się przezroczysta. Przekładamy do słoików. Zakręcamy i odstawiamy do wystudzenia, nakrętkami do spodu.