Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Połączenie wyszło idealnie <3 Świeże zioła na balkonie, więc zaczynamy szaleć ;)
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 163
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 256
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4224
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8753
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 163
Danie, które najczęściej robimy po świętach wielkanocnych. Zawsze zostaje bia...
Odsłon: 256
Przepis dnia
Spaghetti lubi chyba każdy., To jest dodatkowo urozmaicone dodatkiem oliwek...
Odsłon: 4224
Aksamitna, jedwabista. My mówimy ... łysa. Kawałek posmarowany konfiturą wi...
Odsłon: 8753
Składniki
Czereśnie myjemy, drylujemy, przekładamy do rondelka, zalewamy zimną wodą. Listki tymianku dodajemy do czereśni razem z łyżką ksylitolu. Całość zagotowujemy, płomień zmniejszamy, wlewamy mąkę rozrobioną w zimnej wodzie. Podgrzewamy do momentu (cały czas mieszamy), do momentu, kiedy mąka stanie się przezroczysta. Przekładamy do słoików. Zakręcamy i odstawiamy do wystudzenia, nakrętkami do spodu.