Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy rarytas wśród kiszonek. Przepis pochodzi z 438. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Kremowe masełko z pestek dynii z solą. Dodaję do smoothie, koktajli, sałatek...
Odsłon: 32
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 117
Pyszna, sycąca i prosta do przygotowania zupa pieczarkowa z ziemniakami przyg...
Odsłon: 75
Kremowe masełko z pestek dynii z solą. Dodaję do smoothie, koktajli, sałatek...
Odsłon: 32
Szybka i smaczna przekąska idealna na imprezę i niespodziewanych gości.
Odsłon: 117
Pyszna, sycąca i prosta do przygotowania zupa pieczarkowa z ziemniakami przyg...
Odsłon: 75
Składniki
Pomarańcze wyszorować i sparzyć. Pokroić w grube plastry i ułożyć w słoiku.
Wrzucić przyprawy, wlać przestudzoną solankę i sok z cytrusów. Zamknąć i odstawić na minimum 3-4 tygodnie w ciemne i chłodne miejsce.