Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prawdziwy rarytas wśród kiszonek. Przepis pochodzi z 438. odcinka programu "Ewa Gotuje".
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1016
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 925
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12762
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1016
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 925
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12762
Składniki
Pomarańcze wyszorować i sparzyć. Pokroić w grube plastry i ułożyć w słoiku.
Wrzucić przyprawy, wlać przestudzoną solankę i sok z cytrusów. Zamknąć i odstawić na minimum 3-4 tygodnie w ciemne i chłodne miejsce.