Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj stawiamy na prostotę, troszkę z braku czasu ,troszkę z tęsknoty za smakami dzieciństwa...co nie znaczy ,że nie eksperymentujemy w kuchni :P właśnie robimy kolejną partię przetworów. Rezultaty już niedługo :D Tymczasem polecamy powrót do korzeni i smaków zamkniętych w dojrzałych owocach. Ten aromat pozostaje na wieki w naszych pamięciach.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1321537
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 218
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 120
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 109
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1321537
Korzystając z uroków lata i świeżych warzyw, które nam daje, możemy przygotow...
Odsłon: 218
Makaron z bakłażanem to znakomita propozycja na obiad lub treściwą kolację.
Odsłon: 120
Łatwa w przygotowaniu zapiekanka składająca się z papryki, cebuli oraz mielon...
Odsłon: 109
Składniki
Truskawki myjemy, osuszamy. Szypułki odrywamy ,truskawki przekładamy do słoików. My układamy zazwyczaj wrzucamy po ¾ wysokości słoika. Owoce zasypujemy cukrem ,zalewamy gorącą wodą. Słoiki zakręcamy. Pasteryzujemy 20 min.