Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spożywany na czczo poprawia trawienie i uodparnia na wszelkie infekcje. 1 łyżeczka na szklankę wody.
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32782
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 538
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7791
Godna polecenia konserwa z szynki wieprzowej z galaretką w słoiczku. Idealna...
Odsłon: 32782
Przepis dnia
Bardzo smaczna, soczysta wędlinka uwędzona metodą garnkową, w garnku.
Odsłon: 538
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 86
Sałatka Zielonej Bogini: nazwa wszystko wyjaśnia, bo chyba nie można przygoto...
Odsłon: 7791
Składniki
Kwiaty przekładamy do słoja i zalewamy octem. Słoik szczelnie zamknąć i odstawić w ciepłe miejsce na 3-4 dni. Należy co jakiś czas delikatnie wstrząsnąć.
Po kilku dniach odcedzamy ocet i przelewamy do czystego słoja. Szczelnie zamknięty przechowujemy w lodówce.