Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Spożywany na czczo poprawia trawienie i uodparnia na wszelkie infekcje. 1 łyżeczka na szklankę wody.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4170
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30105
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 291
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4170
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1853
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3600
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30105
Składniki
Kwiaty przekładamy do słoja i zalewamy octem. Słoik szczelnie zamknąć i odstawić w ciepłe miejsce na 3-4 dni. Należy co jakiś czas delikatnie wstrząsnąć.
Po kilku dniach odcedzamy ocet i przelewamy do czystego słoja. Szczelnie zamknięty przechowujemy w lodówce.