Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
DLA WSZYSTKICH,KTÓRZY LUBIĄ PIKANTNE DANIA
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6443
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114873
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6443
Ucierane ciasto na oleju robi się bardzo szybko. Można do niego używać różnyc...
Odsłon: 114873
Składniki
OGÓRKI POKROIĆ NA PLASTRY,ZASYPAĆ SOLĄ I POZOSTAWIĆ NA 6 GODZIN ABY PUŚCIŁY SOK.NASTĘPNIE POSYPAĆ CHILI I ROZGNIECIONYM, CZOSNKIEM.
ZAGOTOWAĆ OCET Z CUKRE,DODAC OLEJ,PRZESTUDZIĆ
ZALEWĄ ZALAĆ OGÓRKI I ODSTAWIĆ NA OKOŁO 12 GODZIN.
OGÓRKI PRZEŁOZYĆ DO SŁOIKÓW,ZALAĆ ZALEWĄ.
PASTERYZOWAĆ 10 MINUT.