Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-winne w smaku. Twarde i chrupiące.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 816
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 966
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 816
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Składniki
Ogórki umyć, każdy przekroić na dwie części . Zasypać solą. Wymieszać i odstawić na 2 godziny. Następnie zlać wytworzony sok. Składniki zalewy zagotować. Pokrojone ogórki ciasno układać w słoiczkach. Zalać zalewą. Pasteryzować 8-10 minut. Po wyjęciu - odwrócić do góry dnem.