Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-winne w smaku. Twarde i chrupiące.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113060
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 442
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 786
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Ogórki umyć, każdy przekroić na dwie części . Zasypać solą. Wymieszać i odstawić na 2 godziny. Następnie zlać wytworzony sok. Składniki zalewy zagotować. Pokrojone ogórki ciasno układać w słoiczkach. Zalać zalewą. Pasteryzować 8-10 minut. Po wyjęciu - odwrócić do góry dnem.