Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-winne w smaku. Twarde i chrupiące.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2287
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1231
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 2287
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1231
Składniki
Ogórki umyć, każdy przekroić na dwie części . Zasypać solą. Wymieszać i odstawić na 2 godziny. Następnie zlać wytworzony sok. Składniki zalewy zagotować. Pokrojone ogórki ciasno układać w słoiczkach. Zalać zalewą. Pasteryzować 8-10 minut. Po wyjęciu - odwrócić do góry dnem.