Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-winne w smaku. Twarde i chrupiące.
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116911
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8019
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3016
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1640
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1324
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 116911
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8019
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3016
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1640
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1324
Składniki
Ogórki umyć, każdy przekroić na dwie części . Zasypać solą. Wymieszać i odstawić na 2 godziny. Następnie zlać wytworzony sok. Składniki zalewy zagotować. Pokrojone ogórki ciasno układać w słoiczkach. Zalać zalewą. Pasteryzować 8-10 minut. Po wyjęciu - odwrócić do góry dnem.