Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaśne, chrupiące i smaczne.
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 957
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1986
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 465
Tradycyjny polski śledź w śmietanie. Do niego ziemniaki w mundurkach. Danie c...
Odsłon: 957
Śledź w oleju z cebulką i ziemniaki w mundurkach-w naszym domu danie obowiązk...
Odsłon: 1986
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 465
Składniki
Składniki zalewy zagotować. Ogórki umyć a następnie zalać zimną wodą na godzinę. Następnie układać w słoikach dodając : Do każdego słoika włożyć po: 1 łyżeczce vegety 1 łyżeczce gorczycy kilka ziaren kolorowego pieprzu gałązkę koperku 1 ząbek czosnku Ogórki układać ciasno w słoikach. Zalać zalewą. Pasteryzować 10 minut.