Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaśne, chrupiące i smaczne.
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1217
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 331
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Delikatne roladki z piersi kurczaka nadziane fasolką szparagową. Proste danie...
Odsłon: 1217
Duszone żeberka podane z ziemniakami polanymi sosem oraz z marynowanymi ogórk...
Odsłon: 331
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 37
Składniki
Składniki zalewy zagotować. Ogórki umyć a następnie zalać zimną wodą na godzinę. Następnie układać w słoikach dodając : Do każdego słoika włożyć po: 1 łyżeczce vegety 1 łyżeczce gorczycy kilka ziaren kolorowego pieprzu gałązkę koperku 1 ząbek czosnku Ogórki układać ciasno w słoikach. Zalać zalewą. Pasteryzować 10 minut.