Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaśne, chrupiące i smaczne.
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10083
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9125
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6488
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10083
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9125
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6488
Składniki
Składniki zalewy zagotować. Ogórki umyć a następnie zalać zimną wodą na godzinę. Następnie układać w słoikach dodając : Do każdego słoika włożyć po: 1 łyżeczce vegety 1 łyżeczce gorczycy kilka ziaren kolorowego pieprzu gałązkę koperku 1 ząbek czosnku Ogórki układać ciasno w słoikach. Zalać zalewą. Pasteryzować 10 minut.