Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słodko-kwaśne, chrupiące i smaczne.
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5826
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 362
Przepis dnia
Polecamy tort truflowy doskonały na wszelkiego rodzaju uroczystości. Tort jes...
Odsłon: 5826
Nasze ulubione placki ziemniaczane, po poznańsku „plendze” podajemy najczęści...
Odsłon: 362
Składniki
Składniki zalewy zagotować. Ogórki umyć a następnie zalać zimną wodą na godzinę. Następnie układać w słoikach dodając : Do każdego słoika włożyć po: 1 łyżeczce vegety 1 łyżeczce gorczycy kilka ziaren kolorowego pieprzu gałązkę koperku 1 ząbek czosnku Ogórki układać ciasno w słoikach. Zalać zalewą. Pasteryzować 10 minut.