Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najlepsza z najlepszych . Wszyscy domownicy i goście zawsze się nią zajadają. Dodatek miodu sprawia, że wciąż się ma na nią ochotę.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 161
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 188
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 161
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 188
Składniki
Keczup, miód, wodę, ocet,olej i sól zagotować. Do gotującej się zalewy wrzucić pokroją w piórka cebulę i paprykę. Dusić na wolnym ogniu , aż sos zgęstnieje. Gorącą wkładać do słoików i pasteryzować 5 minut.