Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczne paróweczki.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 59
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 161
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 379
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 103
Składniki
Wykonanie: Paprykę wyjąć ze słoika i pokroić w cienkie paski, zachować zalewę. Cebulę obrać i pokroić w talarki. Parówki , cebulę, paprykę układamy w słoiku po papryce i zalewamy tą samą zalewą w której była papryka. Szczelnie zamknąć, wstawić do lodówki na 3 dni. SMACZNEGO.