Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczne paróweczki.
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 128
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 124
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 128
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 124
Składniki
Wykonanie: Paprykę wyjąć ze słoika i pokroić w cienkie paski, zachować zalewę. Cebulę obrać i pokroić w talarki. Parówki , cebulę, paprykę układamy w słoiku po papryce i zalewamy tą samą zalewą w której była papryka. Szczelnie zamknąć, wstawić do lodówki na 3 dni. SMACZNEGO.