Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Awokado zamarynowane w zalewie na bazie octu winnego to pyszny dodatek do kanapek i sałatek oraz dań z grilla.
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 39
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1175
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 177
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 39
Pyzy drożdżowe w Wielkopolsce zwane kluchami na łachu od sposobu gotowania ic...
Odsłon: 1175
O szakszuce nie pisałam jeszcze na blogu, ale z prawie ostatnich pomidorów pr...
Odsłon: 177
Składniki
Składniki na zalewę zagotowujemy. Do każdego słoiczka wsypujemy ziarenka czerwonego pieprzu, płatki chili, plasterki czosnku, kolendrę i koper. Następnie układamy obrane i pokrojone w plastry awokado. Zalewamy jeszcze ciepłą zalewą. Po wystudzeniu przekładamy do lodówki. Pikle z awokado gotowe są po 2-3 dniach.