Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To jedna z tych wielu, drobnych, prostych przyjemności, która sprawia wielką radość. Pikle są gotowe 2-3 godziny po zrobieniu.
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 581
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1235
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4902
Przepis na lekkie placuszki z twarogiem i jabłkami bez cukru.
Odsłon: 581
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1235
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4902
Składniki
W garnku ugotować wodę z octem ryżowym, dodać wszystkie składniki poza rzepą. Gotować do momentu aż rozpuści się cukier. Zdjąć z gazu, ostudzić w temperaturze pokojowej.
Do słoika włożyć rzepę, zalać przygotowaną zalewą i zakręcić. Trzymać w temperaturze pokojowej 1-2 godziny. Po tym czasie pikle nadają się do jedzenia. Po tym czasie przełożyć pikle do lodówki, gdzie wytrzymają w dobrej formie do 4 tygodni.