Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sezon pomidorowy w pełni, trudno przejeść, co zostanie - to w słoiki :D
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 106
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 165
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2169
Polecam. Dużo dobra, domowe jedzenie.
Odsłon: 106
Polecam. Doskonale pasuje na święta, na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 165
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2169
Składniki
Pomidory kroję na pół lub na ćwiartki. Do każdego słoika wrzucam listek laurowy, krążek cebuli i kilka ziarenek pieprzu.
Zagotowaną zalewą przykrywam pomidory i pasteryzuję około 10 minut. Studzę "do góry nogami".