Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przecier z kiszonych ogórków na zupę, za pasteryzowany w słoikach na zimę.
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9576
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3206
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6664
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9576
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3206
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6664
Składniki
Ukiszone ogórki trzemy na wiórki.
Wkładamy do wyparzonych słoików.
Napełnione słoiki pasteryzujemy 30 minut. Za pasteryzowane słoiki studzimy i ostudzone wynosimy do piwnicy. Smacznego !!!