Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pysznie smakują, a na zimę jak ulał znalazł.
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2022
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9629
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3299
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6735
Lody dubajskie to prawdziwy hit lata. Wbrew pozorom ich przygotowanie nie jes...
Odsłon: 2022
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 9629
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 3299
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 6735
Składniki
Rydze oczyścić, umyć i odgotować 15 minut, a następnie odcedzić. Nakładać do wyparzonych słoików, a między rydzami przełożyć cebulę.
Zalewa: Składniki zalewy zagotowujemy i wlewamy do rydzów. Zakręcamy mocno słoiki i pasteryzujemy 15 minut.