Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka sprawdzona ,nie tylko do obiadu. Łatwa bo bez pasteryzacji:)
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 137
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 994
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11998
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 137
Placki ziemniaczane to klasyczne danie, które uwielbia wielu z nas. Złociste,...
Odsłon: 994
Sajgonki w nieco zdrowszej wersji. Zamiast smażyć, upiekłam je w piekarniku....
Odsłon: 1175
Przepis dnia
Smaczek teścia to danie, którego nikt nie odmówi. W dodatku pysznie miękkie m...
Odsłon: 11998
Składniki
Pomidory pokroić w plastry i nasolić.Osobno pokroić cebulę i też nasolić.Zostawić na 12godz.by puściły soki. Na drugi dzień ugotować zalewę. Wrzucać na gotującą odciśnięte pomidory i cebulę. Zagotować 7 min.Gorące wraz z zalewą nakładać do słoików,zakręcić ,obrócić do góry dnem i zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!