Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatka sprawdzona ,nie tylko do obiadu. Łatwa bo bez pasteryzacji:)
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 94
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1750
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2858
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 94
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 1750
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2858
Składniki
Pomidory pokroić w plastry i nasolić.Osobno pokroić cebulę i też nasolić.Zostawić na 12godz.by puściły soki. Na drugi dzień ugotować zalewę. Wrzucać na gotującą odciśnięte pomidory i cebulę. Zagotować 7 min.Gorące wraz z zalewą nakładać do słoików,zakręcić ,obrócić do góry dnem i zostawić do wystudzenia. Smacznego życzę!