Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
c.d. ciężkiej ale "prze-twórczej" pracy
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 53
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 32
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9274
Przepis na zdrowe pieczone pulpeciki, które zrobiłam z myślą o sobie i niemow...
Odsłon: 53
Idealne danie sezonowe, czyli sałatka ze szparagów i truskawek, jest soczysta...
Odsłon: 32
Ten wspaniały chlebek pojawił się w moim menu juz pięć lat temu. Na moim kana...
Odsłon: 9274
Składniki
Cebulę pokroić w półplasterki i zblanszować 2 min. Ogórka pokroić w plasterki. pomidora w plastry (grube).
W słoiku układać na przemian pomidory, ogórki,cebulę przesypując solą , pieprzem i bazylią (doprawiać do smaku) lekko ubijając warzywa. Zostawić ok 1,5 cm wolnego miejsca od góry, zalać przestudzona zalewą prawie do pełna.
Pasteryzować ok.10 min.