Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
c.d. ciężkiej ale "prze-twórczej" pracy
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4622
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7084
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4622
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12499
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5699
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7084
Składniki
Cebulę pokroić w półplasterki i zblanszować 2 min. Ogórka pokroić w plasterki. pomidora w plastry (grube).
W słoiku układać na przemian pomidory, ogórki,cebulę przesypując solą , pieprzem i bazylią (doprawiać do smaku) lekko ubijając warzywa. Zostawić ok 1,5 cm wolnego miejsca od góry, zalać przestudzona zalewą prawie do pełna.
Pasteryzować ok.10 min.