Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Lekkie, puszyste i mięciutkie ciasto drożdżowe. Takie przygotowane własnoręcz...
Odsłon: 99
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31252
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 405
Składniki
Marchew zetrzeć na tarce, cebulę pokroić w krążki. Grzyby ugotować w 1 litrze wody.
Odgotowane grzyby dusić w oleju 5 min. Marchew, cebulę i paprykę dusić w oleju przez 10 min. Połączyć razem grzyby z warzywami i dodać sól, cukier, pieprz, ocet, ogórki oraz koncentrat – dusić 30 min.
Włożyć do słoików i pasteryzować 30 min.