Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1483
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231867
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5018
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1483
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231867
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5018
Składniki
Umylam porzeczki, na sok nie trzeba ich szupuklować.
Zasypałam porzeczki cukrem w sokowniku. parowałam je aż wypuścił cały sok. Wióry potem zalałam wodą, dodałam cukier i je wygotowałam, to dwa soki ekstra. Sok dla pewności zapasteryzowałam 20 minut.
Smacznego :)