Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 812
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 505
Proste ciasto makowe na kruchym spodzie z kruszonką na wierzchu. Łatwe do upi...
Odsłon: 812
Sernik z rodzynkami. W sam raz na Święta. Przepis na dużą blaszkę. Wszystk...
Odsłon: 505
Składniki
Umylam porzeczki, na sok nie trzeba ich szupuklować.
Zasypałam porzeczki cukrem w sokowniku. parowałam je aż wypuścił cały sok. Wióry potem zalałam wodą, dodałam cukier i je wygotowałam, to dwa soki ekstra. Sok dla pewności zapasteryzowałam 20 minut.
Smacznego :)