Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezłe zapasy z witaminami!
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 160
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 188
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 160
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 188
Składniki
Pokroiłam cukinię, te z miękką skórką nie trzeba obierać ani wyjmować nasion.
Do cukinii dolałam pół litra wody i uparowałam cukinię do miękkości. Dodałam koncentraty, sól i całość zmalaksowałam. Rozlałam do wyparzonych słoików i dla pewności zapasteryzowałam 15 minut.
Sosu używam do pizz, zup i sosów. Smacznego :)