Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezłe zapasy z witaminami!
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11864
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16116
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11864
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16116
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5111
Składniki
Pokroiłam cukinię, te z miękką skórką nie trzeba obierać ani wyjmować nasion.
Do cukinii dolałam pół litra wody i uparowałam cukinię do miękkości. Dodałam koncentraty, sól i całość zmalaksowałam. Rozlałam do wyparzonych słoików i dla pewności zapasteryzowałam 15 minut.
Sosu używam do pizz, zup i sosów. Smacznego :)