Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka do obiadu na "już" lub na zimę
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1354
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1091
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1507
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1251
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1354
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 1091
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Czosnek przecisnąć przez praskę. Natkę posiekać, dodać kminek jeśli lubimy Wszystkie składniki wymieszać w dużej misce.
Zagotować zalewę i zalać kapustę. Wszystko wymieszać. Włożyć do wyparzonych sloików. Bez pasteryzacii można przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. Jeśli chcemy zostawić na dłużej zapasteryzować słoiki do momentu zamknięcia ok15min. Gorące wyjąć dokręcić i odwrócić do góry dnem .Życzę smacznego