Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka do obiadu na "już" lub na zimę
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2050
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421337
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2039
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 2050
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 421337
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2039
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Czosnek przecisnąć przez praskę. Natkę posiekać, dodać kminek jeśli lubimy Wszystkie składniki wymieszać w dużej misce.
Zagotować zalewę i zalać kapustę. Wszystko wymieszać. Włożyć do wyparzonych sloików. Bez pasteryzacii można przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. Jeśli chcemy zostawić na dłużej zapasteryzować słoiki do momentu zamknięcia ok15min. Gorące wyjąć dokręcić i odwrócić do góry dnem .Życzę smacznego