Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka do obiadu na "już" lub na zimę
Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54152
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 502
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5417
Przepis dnia
ciasteczka są przepyszne, szczerze polecam. Nie zamieniajcie smalcu na inny t...
Odsłon: 54152
Proponuję przepis na pyszne i proste danie - kurczak w sosie słodko-kwaśnym,...
Odsłon: 502
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 5417
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Czosnek przecisnąć przez praskę. Natkę posiekać, dodać kminek jeśli lubimy Wszystkie składniki wymieszać w dużej misce.
Zagotować zalewę i zalać kapustę. Wszystko wymieszać. Włożyć do wyparzonych sloików. Bez pasteryzacii można przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. Jeśli chcemy zostawić na dłużej zapasteryzować słoiki do momentu zamknięcia ok15min. Gorące wyjąć dokręcić i odwrócić do góry dnem .Życzę smacznego