Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka do obiadu na "już" lub na zimę
pyszne, bezmięsne kotlety
Odsłon: 2866
Makaron orzo z pieczarkami to przepis na szybkie i pyszne danie jednogarnkowe...
Odsłon: 136
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 241
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 147
Pyszne i bardzo proste w wykonaniu :) Przepis pochodzi z książki "Smaki świat...
Odsłon: 16777
pyszne, bezmięsne kotlety
Odsłon: 2866
Makaron orzo z pieczarkami to przepis na szybkie i pyszne danie jednogarnkowe...
Odsłon: 136
mięso jest mocno przypieczone ale nie wysuszone, do tego dobrze doprawione, p...
Odsłon: 241
Duszenie to najlepszy sposób na wołowe żebra. Długi czas gotowania powoduje,...
Odsłon: 147
Pyszne i bardzo proste w wykonaniu :) Przepis pochodzi z książki "Smaki świat...
Odsłon: 16777
Składniki
Kapustę drobno poszatkować, marchewkę zetrzeć na tarce na dużych oczkach. Czosnek przecisnąć przez praskę. Natkę posiekać, dodać kminek jeśli lubimy Wszystkie składniki wymieszać w dużej misce.
Zagotować zalewę i zalać kapustę. Wszystko wymieszać. Włożyć do wyparzonych sloików. Bez pasteryzacii można przechowywać w lodówce do dwóch tygodni. Jeśli chcemy zostawić na dłużej zapasteryzować słoiki do momentu zamknięcia ok15min. Gorące wyjąć dokręcić i odwrócić do góry dnem .Życzę smacznego
Przepisy Przetwory
Przetwory
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Przetwory
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Przetwory
Kapusta kiszona w słoikach
Przetwory
Kalarepa kiszona w soku własnym
Domowa przyprawa gyros, jak zrobić samemu
Smaczna, praktyczna i bardzo prosta w przygotowaniu domowa przyprawa gyros be...
Odsłon: 326
Superfood z resztek - pasta, która wzbogaca smak potraw!
Gotujesz zupę i obierasz warzywa wcale nie musisz marnować obierek. Dzięki te...
Odsłon: 195