Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Może być jako deser, lub wspaniały dodatek do lodów lub gofrów.
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 745
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 210
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 745
Delikatna kapusta w panierce na chrupko.
Odsłon: 1795
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 159
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 230
Polecam.
Odsłon: 263
Składniki
Zagotuj wiśnie ze szklanką wody i cukrem. Do wrzącego syropu wlej rozrobiona z wodą mąke ziemniaczaną i zdejmij z ognia, gdy zacznie gęstnieć. Jeśli wlejemy od razu do słoika i zakręcimy gorące, można taki deserek przechowywać całkiem długo. Ale u mnie nie stoi...