Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna na wieczorne spotkania z przyjaciółmi.
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 493
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 110
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 187
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 152
Bardzo szybkie do wykonania ciasto bez pieczenia. Herbatniki z puszystym krem...
Odsłon: 493
Tosty grillowane jak szaszłyki z masłem ziołowym i serem
Odsłon: 110
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 187
Rewelacyjny, sezonowy obiad w 20 minut. Ziemniaczane kluseczki ze szparagami,...
Odsłon: 152
Składniki
Jarzyny wrzucamy do garnka i gotujemy do miękkości. Gotowe jarzyny odcedzamy i schładzamy. Jarzyny obieramy i kroimy w drobną kostkę. Do pokrojonych jarzyn dodajemy pokrojone w kostkę jajka ugotowane na twardo, jabłko, ogórki, cebulę odcedzony groszek i kukurydzę, natkę pietruszki i majonez. Składniki dokładnie mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Sałatkę wkładamy na 2-3 godziny do lodówki. Smacznego !